Grand opening nieuw kantoor te Asse

Structura breidt uit. Nieuwe vestiging in Asse!

Structura is reeds geruime tijd een vaste waarde in de regio van Asse. Toch hadden ze op heden geen bemand kantoor in Asse. Na hun bemande kantoren in Wemmel, Merchtem, Opwijk en Aalst opent Structura vanaf 20 september het vijfde bemande kantoor in Asse.

“Voorheen hadden wij ons etalagekantoor aan het Station van Asse. Deze locatie genoot van zijn goede visibiliteit maar had niet de mogelijkheid om bemand te worden.” zegt Maarten Goossens van Structura. Na een lange zoektocht van meer dan 5 jaar werd de ideale locatie gevonden voor het nieuwe kantoor te Asse. Waar voorheen de gekende bloemenzaak ‘Bloemen Roos’ was gevestigd, opent Structura nu een volledige nieuwe vastgoedshop. “Voor de groei en toenemende vraag van onze klanten is er een strategische uitvalsbasis nodig. Met de opening versterken we ons marktaandeel in de regio van Asse”.
Als je kijkt naar hoe de vastgoedmarkt evolueert, is onze nieuwe vestiging zeker een meerwaarde. Door de moeilijke tijden waar we voorstaan, wordt de toegevoegde waarde van de vastgoedmakelaar onmisbaar. Onze dienstverlening en expertise kent de hoogste meerwaarde. Om een uitgebreide en persoonlijke service te kunnen bieden, heb je natuurlijk een goede uitvalsbasis én een sterk professioneel team nodig. Een team van 3 vastgoedexperten zullen voor jullie klaar staan!

Wij kijken er alvast naar uit om iedereen op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen, aldus Maarten Goossens.

GRAND OPENING

Kom langs op vrijdag 14 oktober van 15u00 tot 18u00 en maak kennis met ons team en geniet van een gratis wafel!

Vraag uw gratis schatting aan Schatting Blijf op de hoogte Schrijf u in