INVESTEREN IN VASTGOED

Waarom investeren in vastgoed een goed idee is.

Denk je eraan je geld te laten renderen en te investeren in vastgoed? Slim beleggen in vastgoed is een waardevolle maar grote investering, daarom is het verstandig enkele zaken in overweging te nemen voordat je de stap te zet.

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Locatie is allesbepalend

Als je wil investeren in vastgoed denk je maar beter na over de locatie. Het is dé belangrijkste succesfactor en bepaalt veel van je rendement. Zo is vastgoed in een drukke centrumstad, of het nu voor particulieren of bedrijven is, vaak makkelijker te verhuren dan vastgoed op een rustige, moeilijk bereikbare locatie. Denk dus goed na over de troeven van de locatie waar je wil aankopen. Zijn er voldoende invalswegen? Wat is de mobiliteitsscore? Zijn er veel supermarkten of horeca in de buurt? Is er sportinfrastructuur? Allemaal zaken die mee de prijs van je pand bepalen en dus in overweging moeten worden genomen.

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Investeren in vastgoed vraagt kennis en expertise. Zoek deze ook.

Beleggen in vastgoed is de investering meer dan waard, maar vraagt toch wat kennis van zake. Als je denkt aan beleggen in vastgoed zijn er immers heel wat factoren om rekening mee te houden, zoals locatie, budget of risicospreiding. Bovendien komt er ook administratief en juridisch heel wat bij kijken. Daarom investeert een slimme belegger niet alleen, maar vertrouwt hij op een vastgoedexpert. Wil jij meer info over investeren in vastgoed? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Wenst u te investeren in vastgoed?

Structura zorgt voor een uitstekende service.
Maak meteen een afspraak.

Vraag uw gratis schatting aan Schatting Blijf op de hoogte Schrijf u in