AALST - VERKOCHT!!! Prachtige statige woning met ZUIDGERICHTE terrassen en tuin

PRACHTIGE en zéér statige woning TE KOOP op het mooiste gedeelte van de Parklaan met een bewoonbare oppervlakte van +/- 232,5 m² met achteraan een prachtig uitzicht op het groene Stadspark en de Osbroek. Bouwjaar 1958. Het gelijkvloers van deze zéér sterke én unieke woning bestaat uit een ruime inkomhal, een gastentoilet, een zéér ruime én lichtrijke living met een prachtig uitzicht op de tuin, een recent volledig vernieuwde en volledig geïnstalleerde keuken (keramische kookplaat, vaatwas, oven, spoelbak, dampkap, …) en een ruime garage. Langs de keuken komt u op het prachtig ZUIDGERICHT terras afgewerkt met zéér kwaliteitsvolle materialen en met een prachtig uitzicht op de ZUIDgerichte tuin en het Stadspark en de Osbroek. De 1ste verdieping bestaat uit een ruime nachthall, 4 ruime slaapkamers (10 m² – 12 m² – 13,5 m² – 17 m²) en een recent volledig vernieuwde badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel. De 2de verdieping bestaat uit een zéér ruime bureau (49,5 m²) of kan ingericht worden als 5de slaapkamer (met ingebouwde kasten) die bereikbaar is met een vaste trap. 2de ruim zonneterras (53 m²). Kelder. Berging. Garage. Dubbel glas. Cv op gas. Airco. Regenwaterput met elektrische pomp. Elektrische rolluiken. PRACHTIG gelegen woning met zéér goede verbindingen naar de E40 (Brussel, Gent, ..), Expressweg. Op wandelafstand van verschillende winkels, centrum Aalst, horeca, banken, scholen … . Deze woning heeft achteraan een prachtig uitzicht op het Stadspark en de Osbroek en heeft 2 ZUIDgerichte terrassen en tuin.
Deze woning blinkt uit door zijn prijs/ kwaliteit, zijn aangename lichtinval, zijn recente vernieuwingen, zijn centrale ligging, zijn bereikbaarheid, zijn charmante terras met zicht op tuin, park en Osbroek, zijn solide structuur, de vele opportuniteiten en bijzondere uitstraling.
Deze woning biedt ook mogelijkheden als handelspand voor een zelfstandig persoon op zoek naar een woning met klasse en uitstraling.
Deze woning blinkt uit door zijn prijs/ kwaliteit, zijn aangename lichtinval, zijn recente vernieuwingen, zijn centrale ligging, zijn bereikbaarheid, zijn charmant terras met zicht op tuin, park en Osbroek, zijn soliede structuur, de vele opportuniteiten en bijzondere uitstraling.

Informatie

Type VERKOCHT!!! Prachtige statige woning met ZUIDGERICHTE terrassen en tuin
EPC 270 kWh/m2
Unieke code 20191016-0002207473-RES-1
Voorkooprecht Nee
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding uitgebracht Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning Nee
Bestemming Woongebied
Grondoppervlakte 381 m2
Bebouwing Gesloten
Buitenschrijnwerk Pvc
Bewoonbare oppervlakte 232.5 m2
Aantal garages 1
Keuring elektriciteit Ja, niet conform AREI
Kadastraal inkomen € 1.227,00
Bouwjaar 1958
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Terras Ja
Keuken Volledig ingebouwd
Type verwarming CV op gas
Type beglazing Dubbel, Pvc