OPWIJK - Volledig gerenoveerd appartement met dubbele garage en zonneterras

Volledig gerenoveerd en instapklaar duplex-appartement te koop in het centrum van Opwijk. Volledige verbouwing, als nieuwbouw, maar toch met registratierechten aan 7% i.p.v. 21% BTW.
Het appartement betreft een gelijkvloers als dubbele garage en wasberging, 1ste verdiep als leefruimte en 2de verdiep als slaapgedeelte en badkamer. Beter omschreven vinden we op de eerste verdieping een ruim uitgeruste keuken met Bosch toestellen, professioneel gasvuur en een afwerking in natuursteen, gevolgd door een open eet- en leefruimte met een aanpalend zonneterras. Het terras is volledig afgewerkt in natuursteen en heeft ondanks de centrum ligging privacy en groenzicht. Op de tweede verdieping is er een ruime slaapkamer en badkamer voorzien. De badkamer beschikt over een ruime lavabo, inloopdouche en toilet. Uw wagen kan makkelijk geparkeerd worden in de onderliggende garage met automatische poort, deze biedt namelijk twee zeer ruime auto-staanplaatsen, wasberging en tweede toilet én kelder aan.
Registratierechten! EPC in aanvraag. Rolluik aan het grote venster. Alle veiligheidsnormen en technische snufjes van vandaag toegepast, zoals o.a. branddeuren, videofoon, ventilatiesysteem, …
Terras en garages worden nog verder afgewerkt. Garage met plaats voor TWEE wagens verplicht bij te kopen aan €32.000. S.I. in aanvraag. Klein gebouw met 2 eenheden in eenrichtingsstraat.
Wenst u bijkomende inlichtingen of een bezoek in te plannen? Contacteer STRUCTURA op 02/460.80.46 of info@structura.be

Informatie

Type Volledig gerenoveerd appartement met dubbele garage en zonneterras
Unieke code in opmaak
Voorkooprecht Nee
Bouwvergunning verkregen In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Bestemming Woongebied
Bebouwing Gesloten
Buitenschrijnwerk Alu
Bewoonbare oppervlakte 64.47 m2
Aantal garages 1
Keuring elektriciteit Ja, conform AREI
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Terras Ja
Keuken Volledig ingebouwd
Type verwarming Vloerverwarming
Type beglazing Dubbel, Alu