Stijn van STRUCTURA en AURA ESTATES nodigen u en uw familie uit voor de opendeurdag van “GINDERALE” A NEW ICON.

Zaterdag 26/5 en zondag 27/5 van 14u tem 17u op de werf zelf in de Dendermondestraat – Kattestraat te Merchtem. Stevig schoeisel is aangewezen.

 

URBAN LIVING IN STIJL

Wonen midden in het centrum nabij resto’s, shops, sporthal, park,… GINDERALE staat synoniem voor aangenaam wonen en leven en dat alles op een heel bijzondere plek. Het monumentale Lagerhuis van de vroegere brouwerij GINDERALE wordt gerevitaliseerd naar een multifunctioneel project.  Aura Estates als toonaangevend projectontwikkelaar werkt hiervoor samen met het architectenkantoor Xaveer De Geyter, winnaar van de Vlaamse cultuurprijs Architectuur 2014.  De luxe-appartementen in dit prachtige en opvallende gebouw zijn niet alleen de perfecte omgeving om volop te genieten van het leven, maar ook van een slimme investering voor de toekomst.

een icoon… tijdloos en waardevast.

Een unieke woonervaring vanaf 215.000 euro (1slpk) en 240.000 euro (2slpk) inclusief leefterrassen.

Urban Villa appartementen (3 slpk en 2 bdk) met terrassen van 45m² en gevelbreedtes van minimum 25m² vanaf 395.000 euro.

Investeer in uw levenskwaliteit, GINDERALE, een idelae investering of een gedroomde plaats om uw eigen verhaal te schrijven en te beleven.

 

WONEN OP HOOG NIVO

Wat een ruimtegevoel!

GINDERALE stelt de relatie tussen interieur en exterieur in vraag. Architecturaal gebouw & omgeving tegelijkertijd.  De hoge raampartijen, de grote & vorm van de terrassen zorgen ervoor dat op verschillende manieren binnen buiten wordt.

Streven naar ongeziene woonkwaliteit, tijdloos en.. waardevast!

Hoe realiseren we dit?

  • Uitgelezen centrumlocatie in bruisend Merchtem
  • De hoogte van het gebouw is uniek midden in het centrum met uitzonderlijke vergezichten
  • Hoge ramen vloer-plafond
  • gemiddelde oppervlakte >100m² ifv levenslang wonen
  • zeer ruime leefterrassen met vergezichten
  • Royale inkom
  • Garantie dat je zorg draagt voor het milieu/energiezuinig wonen.

Ons team interieur-architecten en ingenieurs staan u bij in het realiseren van uw persoonlijke wensen/plan aanpassingen.

 

Laatste artikelen

Zet ook uw pand in de kijker

Structura zorgt voor een uitstekende service.

Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak!

Testimonials

Ik heb jullie medewerking enorm geapprecieerd en daarom sta ik erop jullie te bedanken want dankzij jullie heb ik het juiste schoentje gevonden. Ik twijfel er niet aan om in de toekomst nog beroep te doen op jullie! Nog eens bedankt en tot zeer binnenkort!

Familie G.

In jullie dossiers zullen jullie terugvinden dat ik ondertussen 6 maand geleden al een woning gekocht heb via jullie. Hiervoor mijn dank nog eens aan René Semadeni voor de professionele tussenkomst.

Familie V.C.

Via deze weg willen wij van ganser harte jullie onderneming bedanken voor de fijne & efficiënte samenwerking die wij mochten ervaren bij de verkoop van ons appartement in Asse.

D.G. Merchtem

Alles is op een snelle en correcte manier verlopen en wij waren zeer tevreden van de manier van foto’s nemen en waarop dat deze op het internet kwamen en ook de vriendelijkheid en professionaliteit dat Structura aan de dag legde om de zaken te behartigen. Een aangename gesprekspartner!

De website van Structura maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.