Een vastgoedanalyse en schatting wordt uitgevoerd door één van onze Structura – vastgoedexperten en verhoogt de garantie op een snelle verkoop.

Door onze uitstekende regiokennis kan Structura veel verder gaan dan enkel een gratis expertise en waardebepaling.

Benieuwd? We leggen je hieronder uit wat een verkoopsanalyse allemaal inhoudt:

 

Verkoopbaarheid

We kijken samen met u hoe verkoopbaar uw woning op dit moment is aan de hand van verschillende factoren, zoals de huidige inrichting, de ligging, de staat van het goed…

 

Waardeverhoging

Welke aanpassingen zorgen voor een hogere waarde? Welke kleine ingrepen kan u of Structura doorvoeren opdat uw woning een hogere waarde kan halen op de vastgoedmarkt?

 

Timing

We geven u tips om uw woning op het juiste tijdstip in de markt te zetten. Is vandaag het juiste moment om te verkopen? Of wacht ik beter op de lente? Of verkoopt mijn pand beter in de zomer? Allemaal vragen waarbij onze experten kunnen helpen.

 

Homestaging of niet?

We kijken of het interessant is een samenwerking met vastgoedstyliste, tuinier, aannemer, … aan te gaan. Ook via onze PLATINUM-formule kan u genieten van bijstand voor de verkoop.

 

Experten uit uw eigen buurt

Wie kan er best uw vastgoed verkopen dan iemand die de regio door en door kent? Wij hebben altijd de geknipte vastgoedexpert met een uitstekende regiokennis

U ben van plan uw woning te verkopen?

U wenst uw woning of appartement te verkopen en wil bovenstaande elementen aftoetsen aan uw eigen vastgoed?
klik hieronder door naar onze website, laat uw gegevens na en wij contacteren u snel voor een vrijblijvende gratis analyse.

Laatste artikelen

Zet ook uw pand in de kijker

Structura zorgt voor een uitstekende service.

Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak!