Hallo, ik ben Thierry en 6 jaar geleden, na mijn studies vastgoed en financiën en verzekeringen, begon mijn avontuur bij de vastgoedgroep Structura. Al snel kreeg ik de mooie kans om mij te ontwikkelen als regioverantwoordelijke voor de regio groot Aalst. Als kenner van de stad, leek mij dit een mooie kans om ons uitgebreid netwerk ook verder te ontwikkelen naar de kanten van Aalst.

Om onze klanten in deze regio nog beter van dienst te kunnen zijn, werd ons kantoor op het Keizersplein recent in een nieuw kleedje gestoken en volledig vernieuwd. Graag verwelkomen mijn collega’s Maarten, Sam en uiteraard mezelf, jullie elke woensdagnamiddag vanaf 14u tot 17u in ons vernieuwd kantoor om al uw vastgoedvragen te beantwoorden. De andere dagen verwelkomen wij u graag op afspraak, maar kan u ons elke dag telefonisch bereiken tussen 9u en 18u op het nummer 053/77.42.25 of via mail op thierry@structura.be

 

Interieur Kantoor Aalst
Interieur Kantoor Aalst

 

Kent u iemand die een pand in deze regio verkoopt? Of bent u zelf van plan om uw pand te verkopen in de regio Aalst of omstreken en wenst u de beste prijs te behalen zonder enige zorgen aan uw hoofd of administratieve rompslomp? Contacteer Structura Aalst en onze medewerkers geven u graag zo snel mogelijk een afspraak bij u thuis of in ons vernieuwd kantoor.

Hierbij al enkele leuke en handige tips voor uw vrije tijd in deze bruisende stad:

Tip 1 Graag een gezonde wandeling of even lekker luieren in het zonnetje?

Bezoek ons stadspark dat gelegen is op amper 800m van de Grote Markt. Tijdens de zomermaanden juli en augustus worden er elke maandag de Engie Parkies concerten georganiseerd, met gratis toegang. Voor de kleintjes onder ons is er een grote speeltuin en in het “Melkhuisje” kan men terecht voor een hapje en een drankje.

Bron: https://www.tripadvisor.be/Attraction_Review-g188665-d12614692-Reviews-Stadspark-Aalst_East_Flanders_Province.html

TIP 2 Toch liever een snuifje cultuur?

Bezoek dan zeker ons prachtig belfort op de Grote Markt. Het belfort opent elke derde zondag van de maand en het is gratis toegang van 14u tot 17u.

Bron: https://www.tripadvisor.be/Attraction_Review-g188665-d3728071-Reviews-Belfry-Aalst_East_Flanders_Province.html

TIP 3 Een leuk en leerrijk museum

Heb je interesse in de geschiedenis van de stad Aalst, de boekdrukkunst en het Carnaval? Dan is het museum “t Gasthuys” echt wel iets voor jou. Deze kan je terugvinden op de Oude Vismarkt

Tip 4 Geen interesse in cultuur of musea? Of nog een hapje eten na deze activiteiten?

Bezoek dan zeker het Italiaans restaurant “Limoncello”, waarop je de lekkerste bruscetta’s en pizza’s kan eten van de streek.

https://www.limoncelloaalst.be/

Tip 5 Graag een culinair restaurantbezoek in deze stad

Bezoek dan zeker de volgende leuke adresjes:

 

 

Laatste artikelen

Zet ook uw pand in de kijker

Structura zorgt voor een uitstekende service.

Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak!