Snel verkopen is één ding, maar de juiste kopers vinden die er ook nog eens de beste prijs voor betalen is iets anders. Daarom verkoopt Structura uw pand met een ongezien efficiënt stappenplan:

1. Gratis de juiste schatting

De vastgoedexperts van Structura zijn opgeleide schatters. Zij weten wat uw pand waard is op basis van de staat en de ligging van uw woning. U wilt nog niet verkopen, maar wel benieuwd naar wat uw pand waard is?

Vraag hier uw gratis schatting

2. Een heel, heel, heel grote database

Verkoopt u straks uw huis, dan contacteren wij iedereen in uw doelgroep. Om precies te zijn: elke potentiële koper uit de database van ons hele immonetwerk. Dat zijn er een hele hoop, maar zo vergroten we de kans dat uw huis op de kortste tijd voor de beste prijs verkocht raakt.

3. Laat niets aan het toeval over

Vanaf dag 1 vliegt Structura er stevig in met een krachtige marketingmachine:

  • professionele foto’s van uw woning
  • grote verkoopborden
  • 30.000 bezoekers online
  • raamaffiches in ons hele immonetwerk
  • regionale en nationale immoadvertenties.

4. Zorgeloos verkopen

Als u verkoopt, hebben we eigenlijk aan uw sleutel genoeg. U hoeft verder niets te doen. Zo zorgen wij voor het rondleiden van kopers, vragen we alle attesten aan en brengen we elk administratief detail in orde.

Uw pand verkopen? Maak een afspraak

Zet ook uw pand in de kijker

Structura zorgt voor een uitstekende service.

Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak!

Testimonials

Ik heb jullie medewerking enorm geapprecieerd en daarom sta ik erop jullie te bedanken want dankzij jullie heb ik het juiste schoentje gevonden. Ik twijfel er niet aan om in de toekomst nog beroep te doen op jullie! Nog eens bedankt en tot zeer binnenkort!

Familie G.

In jullie dossiers zullen jullie terugvinden dat ik ondertussen 6 maand geleden al een woning gekocht heb via jullie. Hiervoor mijn dank nog eens aan René Semadeni voor de professionele tussenkomst.

Familie V.C.

Via deze weg willen wij van ganser harte jullie onderneming bedanken voor de fijne & efficiënte samenwerking die wij mochten ervaren bij de verkoop van ons appartement in Asse.

D.G. Merchtem

Alles is op een snelle en correcte manier verlopen en wij waren zeer tevreden van de manier van foto’s nemen en waarop dat deze op het internet kwamen en ook de vriendelijkheid en professionaliteit dat Structura aan de dag legde om de zaken te behartigen. Een aangename gesprekspartner!

De website van Structura maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.