U wilt uw huis of appartement verhuren? Hoe bereikt u de juiste huurders? Hoe weet u of uw pand in orde is met de huidige wetgeving? En mag u eigenlijk huurders weigeren?

 Onze vastgoedexperts geven een antwoord op al uw vragen en stellen samen met u een volledig verhuurdossier op.

De kracht van het verhuurdossier

Samen met u zorgt Structura dat u uw pand aan de juiste mensen verhuurt én dat ook op de juiste manier doet. Daarom bepalen onze verhuurexperts niet alleen de juiste huurprijs, maar vragen ze ook alle wettelijke attesten op, checken ze loonfiches van huurders en dubbelchecken ze referenties.

Verhuur aan de juiste huurders

Na een gesprek met uw potentiële huurders weet u al veel, maar nog niet alles. Daarom vragen we loonfiches op en checken we referenties. Om zeker te zijn dat uw pand op het einde van het huurcontract nog altijd in de beste staat is.

Verhuren zonder zorgen

Vooral op het einde vraagt verhuren veel administratie. Die neemt Structura van u over:

  • opstellen huurcontract met permanente opdrachten
  • blokkeren van wettelijke huurwaarborg
  • opstellen plaatsbeschrijving
  • registeren huurcontract
  • eventueel afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering


Wat na het verhuren? Ook dan volgt Structura alles op: is de indexering van de huurprijs correct toegepast en leven uw huurders het huurcontract na?

Uw pand verhuren? Maak een afspraak

Zet ook uw pand in de kijker

Structura zorgt voor een uitstekende service.

Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak!

Testimonials

Ik heb jullie medewerking enorm geapprecieerd en daarom sta ik erop jullie te bedanken want dankzij jullie heb ik het juiste schoentje gevonden. Ik twijfel er niet aan om in de toekomst nog beroep te doen op jullie! Nog eens bedankt en tot zeer binnenkort!

Familie G.

In jullie dossiers zullen jullie terugvinden dat ik ondertussen 6 maand geleden al een woning gekocht heb via jullie. Hiervoor mijn dank nog eens aan René Semadeni voor de professionele tussenkomst.

Familie V.C.

Via deze weg willen wij van ganser harte jullie onderneming bedanken voor de fijne & efficiënte samenwerking die wij mochten ervaren bij de verkoop van ons appartement in Asse.

D.G. Merchtem

Alles is op een snelle en correcte manier verlopen en wij waren zeer tevreden van de manier van foto’s nemen en waarop dat deze op het internet kwamen en ook de vriendelijkheid en professionaliteit dat Structura aan de dag legde om de zaken te behartigen. Een aangename gesprekspartner!

De website van Structura maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.