X

De website van Structura maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer info

Terwijl de zomervakantie nog volop bezig is, en jullie hopelijk genoten hebben of nog gaan genieten van een prachtige vakantie onder de zon, zitten wij bij Structura niet stil! Wij zijn momenteel druk bezig met de restyling van onze vestiging in Asse. Je kan vanaf september in een prachtig, volledig vernieuwd interieur al jouw favoriete panden komen bekijken. Er zal steeds een collega voor je klaar staan om je verder te helpen met al jouw vragen. Een lekkere kop koffie mag hier natuurlijk niet aan ontbreken.

Kan je niet wachten tot september om onze panden te bekijken? Neem een kijkje op onze website.

 

 

Tips & tricks: Structura op VIER

Huizenjagers  Maarten Goossens

 

Ook onze collega Maarten ligt deze zomer niet enkel en alleen onder de zon! Hij bereidt zich momenteel druk voor op het nieuwe programma ‘Huizenjagers’ op VIER. Maarten gaat de uitdaging aan en zoekt het mooiste huis, tegen de beste prijs. Een aanrader voor alle huizenjagers die onze expert aan het werk willen zien! Maandag 21 augustus gaat het programma officieel van start en in de week van 4 september kan je Maarten aan het werk zien. Niet vergeten kijken dus!

 

Heb je vragen voor Maarten of wil je meer te weten komen over zijn deelname aan het programma? Maarten staat bekend om zijn klantvriendelijkheid, technische expertise en persoonlijke aanpak. Hij organiseert speciaal voor onze klanten in de week van 4 september een Q&A op onze Facebookpagina. Hier zal hij hoogstpersoonlijk al jullie vragen over huizenjagen en zijn deelname aan het programma beantwoorden.

 

Wil je al een vraag stellen? Bezoek onze Facebookpagina  of vul het onderstaande contactformulier.

 

Laatste artikelen

Zet ook uw pand in de kijker

Structura zorgt voor een uitstekende service.

Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak!

Testimonials

Ik heb jullie medewerking enorm geapprecieerd en daarom sta ik erop jullie te bedanken want dankzij jullie heb ik het juiste schoentje gevonden. Ik twijfel er niet aan om in de toekomst nog beroep te doen op jullie! Nog eens bedankt en tot zeer binnenkort!

Familie G.

In jullie dossiers zullen jullie terugvinden dat ik ondertussen 6 maand geleden al een woning gekocht heb via jullie. Hiervoor mijn dank nog eens aan René Semadeni voor de professionele tussenkomst.

Familie V.C.

Via deze weg willen wij van ganser harte jullie onderneming bedanken voor de fijne & efficiënte samenwerking die wij mochten ervaren bij de verkoop van ons appartement in Asse.

D.G. Merchtem

Alles is op een snelle en correcte manier verlopen en wij waren zeer tevreden van de manier van foto’s nemen en waarop dat deze op het internet kwamen en ook de vriendelijkheid en professionaliteit dat Structura aan de dag legde om de zaken te behartigen. Een aangename gesprekspartner!