Deze maand hebben we al van heel wat uren zon mogen genieten. En hopelijk worden dat er natuurlijk nog veel meer. Want wat is er zaliger dan te vertoeven in je tuin met een zomerse temperatuur op je huid? Als het goed weer is, hoef je niet veel te hebben, toch? Een set tuinstoelen, een barbecue, een hapje en een tapje en eventueel wat verfrissing. Van je kids hoef je je ook geen zorgen te maken. Zij zijn zich immers rot aan het amuseren in de tuin. Of je nu eerder in de stemming bent om rustig een boekje te lezen of om je moestuin te onderhouden, je bevindt je in de gezonde buitenlucht en kan genieten van de klein dingen des levens.

 

Een terras scheidt zich van de tuin door een mooie terrastegel. Is het niet zalig om op je bloten voeten over een zachte terrastegel te stappen? En om dan vervolgens over te gaan naar kriebelende grassprieten. Je terras is de overgang van je huis naar je tuin. Het is dus het kloppend hart van je stuk grond.

 

Een gezellige tuin hoeft zeker niet duur en/of groot te zijn. Als je over een kleine tuin beschikt, focus je best op de indeling ervan. Deel je deze slim in, dan kan het je verbazen hoe groot je tuin toch zal lijken. Dure tuinmeubelen zullen je tuin en terras ook niet meteen verbluffend maken. Zorg gewoon dat jij je er comfortabel in voelt. Tot slot zou een tuin een tuin niet zijn als er geen groen aanwezig zou zijn. Kies jouw lievelingsbloemen, -bomen, -struiken uit en plant ze in je tuin.

 

Heeft je huidige woning geen tuin/terras of vind je je tuin/terras echt wel te klein? Wij hebben alvast enkele inspirerende panden die te koop staan voor jou geselecteerd

 

KOBBEGEM – PRACHTIGE VILLA IN LANDELIJKE STIJL NABIJ CENTRUM KOBBEGEM

      

 

MERCHTEM – INSTAPKLARE HERENWONING MET PRAKTIJK EN PRACHTIGE TUIN

MERCHTEM - INSTAPKLARE HERENWONING MET PRAKTIJK EN PRACHTIGE TUIN      MERCHTEM - INSTAPKLARE HERENWONING MET PRAKTIJK EN PRACHTIGE TUIN

 

MERCHTEM – PENTHOUSE/APPARTEMENT MET GROOT ZUIDGERICHT TERRAS

MERCHTEM - PENTHOUSE-APPARTEMENT MET GROOT ZUIDGERICHT TERRAS      MERCHTEM - PENTHOUSE-APPARTEMENT MET GROOT ZUIDGERICHT TERRAS

 

AALST – ZEER RUIME WONING IN HET CENTRUM:

AALST - ZEER RUIME WONING IN HET CENTRUM:

Laatste artikelen

Zet ook uw pand in de kijker

Structura zorgt voor een uitstekende service.

Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak!

Testimonials

Ik heb jullie medewerking enorm geapprecieerd en daarom sta ik erop jullie te bedanken want dankzij jullie heb ik het juiste schoentje gevonden. Ik twijfel er niet aan om in de toekomst nog beroep te doen op jullie! Nog eens bedankt en tot zeer binnenkort!

Familie G.

In jullie dossiers zullen jullie terugvinden dat ik ondertussen 6 maand geleden al een woning gekocht heb via jullie. Hiervoor mijn dank nog eens aan René Semadeni voor de professionele tussenkomst.

Familie V.C.

Via deze weg willen wij van ganser harte jullie onderneming bedanken voor de fijne & efficiënte samenwerking die wij mochten ervaren bij de verkoop van ons appartement in Asse.

D.G. Merchtem

Alles is op een snelle en correcte manier verlopen en wij waren zeer tevreden van de manier van foto’s nemen en waarop dat deze op het internet kwamen en ook de vriendelijkheid en professionaliteit dat Structura aan de dag legde om de zaken te behartigen. Een aangename gesprekspartner!