Er mag geen kandidaat geweigerd worden wegens zijn burgerlijke staat. Als dit wel zo is, is er sprake van discriminatie. Hierop staan boetes en zelfs straffen. Een alleenstaande mag niet geweigerd worden omdat hij of zij single is. Er mag wel zekerheid verschaft worden van het inkomen van de kandidaat, om na te gaan of dat volstaat om de huur te betalen. Er mag wel gevraagd worden naar een loonfiche of ander document van de kandidaat waaruit blijkt dat hij of zij over voldoende en regelmatige inkomsten beschikt om de huur te bekostigen. Wanneer er een huurcontract wordt afgesloten met een alleenstaande, kan deze vroeg of laat een nieuwe partner ontmoeten. De kersverse partner kan dan niet verboden worden in de woning in te trekken. Het privéleven van de huurder moet gerespecteerd worden.

 

De Tijd – nettovastgoedgids

Laatste artikelen

Zet ook uw pand in de kijker

Structura zorgt voor een uitstekende service.

Ontdek hier wat uw voordelen zijn en maak meteen een afspraak!

Testimonials

Ik heb jullie medewerking enorm geapprecieerd en daarom sta ik erop jullie te bedanken want dankzij jullie heb ik het juiste schoentje gevonden. Ik twijfel er niet aan om in de toekomst nog beroep te doen op jullie! Nog eens bedankt en tot zeer binnenkort!

Familie G.

In jullie dossiers zullen jullie terugvinden dat ik ondertussen 6 maand geleden al een woning gekocht heb via jullie. Hiervoor mijn dank nog eens aan René Semadeni voor de professionele tussenkomst.

Familie V.C.

Via deze weg willen wij van ganser harte jullie onderneming bedanken voor de fijne & efficiënte samenwerking die wij mochten ervaren bij de verkoop van ons appartement in Asse.

D.G. Merchtem

Alles is op een snelle en correcte manier verlopen en wij waren zeer tevreden van de manier van foto’s nemen en waarop dat deze op het internet kwamen en ook de vriendelijkheid en professionaliteit dat Structura aan de dag legde om de zaken te behartigen. Een aangename gesprekspartner!

De website van Structura maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.